top of page

Blog

Fantastisk stund på ridbanan igår

Har länge haft som mål att Erill skulle komma upp ordentligt i manken - tänk så många vägar - och annorlunda vägar det finns dit! <3 Vad vi än är för typ av människa - har för personlighet just nu - så är vi långt mer känslostyrda än vi ofta tror. Så när vi gör en hjälp, t ex tar ett fast grepp med stilla hand i yttertygeln o mjukt håller kvar där i en volt, så blir den hjälpen annorlunda, kanske lättare att utföra, kanske lättare att hålla stilla, beroende på vilken känsla vi har i kroppen när vi utför den. Både att den kan bli lättare att utföra, eller annorlunda att utföra rent tekniskt, men också att en varm eller positiv eller lugn eller kärleksfull känsla gör det hela även mer komplett och gör hästen samarbetsvillig och glad! Skapar ett annat samspel helt enkelt! Istället för att rida med känsla att kräva av hästen så visar jag mer en möjlig väg som vi väljer tillsammans! Och det viktiga - tillåtelsen och tanken - att tänka att det är tillåtet att hästen gör si eller så - det låter ju flummigt men det gör så stor skillnad - vi begränsar oss så ofta - omedvetet - genom att inte tillåta oss - även hästen - och kanske synnerligen - känner detta. Att skapa ett utrymme för vad vi vill, vart vi vill, i tanken. Alla har hört att man ska visualisera ett mål, en matchvinst, ett höjdhopp - men att även tillåta i tanken att hästen tar för sig mer med vänster sida, kommer upp i manken, höjer sig.... Tänka sig det innan det hänt - och vi får det vi önskar <3 Idag är det min och Finns nionde bröllopsdag o vädret är detsamma som den dagen på Österlen! För oss båda var det en stor men omöjlig önskan att få leva med varandra - det är inte alltid lätt att få det man önskar - inte alltid lätt att inte bli skrämd eller att tillåta sig att ta del av det man önskat. Det kan vara EXTREMT skrämmande - därför vill jag idag uppmana er att verkligen känna efter vad som begränsar er - på olika plan - är det kanske en rädsla - en jantelag - en icke outtalad önskan - har ni tänkt fullt ut vad ni vill - ibland glömmer vi det - att känna - att leva sanna - att vara 100 % ärliga mot oss själva - inte alltid vackert - inte alltid bekvämt - men sant <3 Nu ska vi besöka The Lodge <3

Skärmklipp 2016-06-15 20.08.37

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page